I'M BACK


Nu är jag tillbaka från London och Krakow - en himla massa resande blev det de senaste två veckorna. Men nu är jag redo att möta våren i Malmö. Dessutom startar jag veckan på min nya praktikplats så förhoppningsvis blir det lite mer tid åt bloggen nu då jag sitter vid datorn nästan hela dagen. Hoppas ni har haft det bra mina kära läsare!


MERA TÄVLINGHär satsar jag på en färgexplosion! Hoppas det går hem.
Tävlingen hittar ni här: http://veromoda.feber.se/


NY KAVAJ


Hittade en silvrig kavaj med svarta slag på H&M i veckan. Knappen var av så jag fick den 50% billigare. Woho vilket kap! Nu drar jag till London. Hörs på söndag! Lovar massor av bilder och fynd då!


TÄVLINGSTIPSPå VeroModa pågår just nu en tävling där man har chansen att vinna en resa för två till London! Allt du behöver göra är att gå in i en VeroModa butik, styla dig själv i deras kläder, ta ett foto och publicera det på den här sidan:
http://veromoda.feber.se

Lycka till!


H&M GLAMOUR COLLECTION


Har ni sett H&M's nyaste kollektion i butik än? Jag sprang på den igår och hittade en hel del fint faktiskt! Armbanden var rejäla och lyxiga för en billig peng och det fanns, förutom det ni ser ovan, snygga moccashorts och en hel del kavajer som var värda att spana in.

LEDIG DAG


Idag har jag inte mycket på agendan.. Ska packa upp vårgarderoben, förbereda mig inför en liten weekendresa som jag åker iväg på på torsdag och se lite Gossip Girl avsnitt. Kanske äta en och annan kaka med? Ser så goda ut där i burken.. Tack Julia för en fin födelsedagspresent!


BESTÄLLNING


Påväg hem till mig i skrivande stund... Kommer bli perfekta att möta våren i London med!


EXAMEN DRESS

 

Jag har hittat min examensklänning på Zara och den är fantastisk! Färgen går lite mer mot det lila än den på bilden. Älskar att den är så enkel fram så man kan matcha med världens halsband till exempel.. och sen "sköter den sig själv" där bak.

RSS 2.0