ZARA ÖPPNAR WEBSHOP!


Allt fler webshopar poppar upp.. För ett tag sen kunde man läsa om att Monki ska öppna en och nu är det även Zaras tur! Från och med 3 mars går det bra att klicka hem något från deras sortiment. Och nu ska vi vara ärliga, när kan man inte hitta något snyggt från Zara? Farligt, farligt..


PLASTIGT



Nu är äntligen budgetvarianten till den hypade Pradaskon här så studenter som jag kan få chansen att trippa omkring med plast kring fötterna. Ser riktigt bra ut faktiskt, ska man klicka? Finns hos Nelly.


HAR NI FÖRRESTEN LÄST DET HÄR?



Whitney Port är gästdesigner för Bik Bok i höst. Spännande! Älskar hennes stil. Hon lyckas alltid. Läs mer här.

NÄR VI ÄNDÅ SNACKAR RÖTT


Nu har jag finkammat nätet på röda väskor eftersom jag tydligen hade ett rejält sug efter en. Detta blev favoriten. Från Asos. Typ 500 spänn. Jättesugen på att klicka hem den.


RED IS THE MAGIC COLOR



Rött är definitivt en favoritfärg just nu och knallrött ska det vara! Nästan lite sådär på gränsen till aprikost.. Som väskan ovanför ungefär. En riktig färgklick som finns på Zara just nu. Jag sprang även på dessa fantastiska skor när jag var inne i affären igår men nu gäller det att hålla i pengarna innan Londonresan om en månad ungefär. Men visst hade jag velat se skorna på min fot i vår. Varje dag helst.

KOM MED POSTEN IDAG



Detta låg i brevlådan idag. En vinst från kollagetävlingen och en trevlig liten hälsning från Sofi Fahrman. Nu ska jag fortsätta läsa om Elsas äventyr!


SNYGGT I WEBSHOPEN


bild lånad från h&m.se

Jumpsuit måste ju vara det bekvämaste plagget som finns! Och samtidigt så himla snyggt, bara du sätter ett par klackar till. Längtar tills man kan matcha sådana här plagg med träklackar i vår! Men nu har snön kommit hit igen så det blir till att snällt vänta... Nu ska jag på sconesfrukost! Ha en mysig torsdag nu!


SKINN FRÅN BIKBOK



Hittade dessa snyggingar på BikBoks hemsida. Liknar Jofama by Kenzas skinnbyxorna, inte sant? Ser ut att vara ett bra alternativ till den som inte lyckas få tag i dem. Jag ska absolut gå förbi senare idag för att se om de kommit in i butik! 299 kronor kostar dem. Vilket kap!

FÖRSTA NUMRET AV ELLE!



Nu när jag sitter och skriver i 190 kan jag iaf se fram emot eftermiddagen när jag ska riva upp den nya ELLE-tidningen som damp ner i brevlådan igår. Ni kommer kanske ihåg att jag beställde nio nummer för BARA 149 kronor för ett tag sen?
Njutning i soffan med tidning och en kopp tea.... Härligt!

SINNENA I FOKUS

         

Vad det är svårt att ta sig upp på morgonen! Bättre blir det inte när snön yr runt utanför fönstret.. Men idag stannar jag inne! Ska plöja igenom boken ovan (är du det minsta intresserad av marknadsföring, läs denna boken!) och skriva klart ett arbete som ska in i eftermiddag. Tur man har en sån skön grupp att arbeta med iaf! Dagens klädsel är väl sådär inspirerande... men håll med om att randig tröja är det bästa knepet för dagar man inte har en aning om vad man ska ha på sig, funkar alltid!
Ha en skön dag!


VITT OCH ROMANTISKT HOS ASOS

                   
Bilder från asos.com

Kikade igenom asos nyheter och fastnade för denna ljuva toppen i skirt vitt tyg med volang-detaljer i ryggen. Supersnygg till en lite mer brunbränd kropp i sommar.


VÅREN, VAR ÄR DU?



Bild lånad från Lindex

Det bästa som finns är när man vaknar av att solen lyser en i ansiktet. Så var det igår och jag hade en fantastisk söndag med promenader, brunch och folk som satt på uteserveringar. Men.. fortfarande är det iskallt ute! Var är värmen?!


KUDDAR FRÅN INDISKA

             

Var inne på Indiska i fredags och hittade dessa fina lila kuddar med snygga detaljer. Passar finfint i vår vita soffa och till våra lila gardiner. Tänk vad lite färg kan göra för ett rum! Blev ett helt nytt rum. Just nu kan man dessutom köpa tre kuddar och betala för två på Indiska! Vi slog till på en svart med guldtråd också.

GODMORGON!



Godmorgon kära läsare! Har varit lite tyst här i helgen och det beror helt enkelt på att jag haft massor att göra! Var hemma hos föräldrarna i fredags och lördagen gick åt inflyttningsfesten som hölls här hemma. Väldigt lyckad tillställning, passar på att tacka alla som var här! Jag har världens finaste vänner och några av dem hade med sig en väldigt fin present, nämligen det som syns på bilden ovan. Organiskt vitt tea med smak av hallon. Fantastiskt gott! Sen fick tulpanerna också vara med på ett hörn för det är det finaste jag vet! Snart är det skolarbete som gäller för min del. Ha en fin måndag nu allihop! Jag lovar er mer uppdatering om ni tittar in senare :)


OM DU INTE HAR RÅD MED JIL SANDER...



Den 26 april kommer H&M ut med en ny Fashion against adis kollektion - fjärde gången, inte sant? Denna grymma plastväskan är en av de många plaggen som ingår i denna unisexkollektion. Fast att jag redan nu förstår hypen som kommer uppstå efter denna väskan så bara MÅSTE jag se till att få tag på en... eller två. En i varje färg.

I <3 ELLE



Beställde precis nio nummer av ELLE för 149 kronor. Det kallar jag bra pris! Köp ELLE så hittar du erbjudandet i tidningen! Dagens tips!


EN ZARA-OUTFIT


Byxor / Zara
Skjorta/ Zara
Skor / Monki


ÖNSKEOUTFIT LONDON



Såhär vill jag se ut en vårdag i London.

GAGA DRESS



Så himla snygg klänning från Vero Moda som jag gärna skulle lägga vantarna på. Jag hittade den i deras webshop, vet inte om den finns i affärerna än. Någon som sett den? 600 kronor kostar den.


LONDON CALLING



Tog äntligen tag i saken och bokade in en Londonresa i april tillsammans med syster och bästa kompisen. Ska bli så otroligt roligt! Shopping, strosa runt i Notting Hill & på Portobello Market... Starbucks-frukost, afternoon tea och cupcakes i Hyde Park.
Kan inte vänta tills jag kliver in genom Topshops enorma entré. Paradiset på jorden. Har ni varit där? 
Här är lite trevliga nyheter jag hittade i deras webshop som jag gärna spanat på när jag är där.

KAN INTE SLUTA TITTA...



             

Sedan modeveckan tog slut har jag inte kunnat sluta bläddra igenom alla fantastiska bilder från Ida Sjöstedts visning. När jag en dag gifter mig ska jag definitivt inspireras av henne. Ljuvliga kreationer...

HOS ASOS I MARS


Har ni sett något vackrare? Skor i perfektion skulle jag vilja säga. Har inte kunnat slita blicken från dem sedan jag såg dem på Emmas blogg. Kommer in hos Asos i mars tydligen. Då väntar vi...


RED ROSES



Mina kära läsare. Jag hoppas ni hade en fin alla hjärtans dag med mycket kärlek! Här är det lite tyst för tillfället och det beror väl på att vi just nu har massor att göra i skolan och varje kväll är det något inplanerat. Men, jag antar att det är så det funkar när man närmar sig examen? Massor att göra, många måsten. Jag lovar att göra allt jag kan för att bloggen inte ska stå tom och tråkig här. Ha en fantastisk tisdag nu! Kram på er.

MONKI VS. H&M


Två look-a-likes som kommer ut i affärerna i vår (har inte sett till dem än...?) från Monki och H&M. Skinn eller mocka, ditt val! 180 kronor kommer den på Monki kosta och H&M's variant återstår att se.

FINT I WEBSHOPPARNA


klänning, skärp, skor, väska, hatt

Klicka på länkarna för att komma till plaggen


SPRING & SUMMER CAMPAGIN, ZARA



Såhär ser Zaras spring/summer- kampanj, som ligger ute på deras hemisda, ut och jag älskar den! Simpelt och snyggt! Framgår inte riktigt i vilka färger klänningen kommer finnas i dock.. ska hålla utkik efter den. Hade funkat bra som examensklänning kanske? Skinnkjolen hade jag inte heller tackat nej till.

VÅRJACKA FRÅN WEEKDAY

    
bilder lånade från weekday & columbine

Denna underbara jacka som finns att hitta på Weekday har jag spanat in ett bra tag nu. Känt, klämt och provat... Så otroligt skönt material och riktigt användbar som vårjacka. Kostar 1000 kronor om jag inte minns fel.


VÅRNYTT I GARDEROBEN

            

Sprang på detta vår-fina linnet inne på H&M och kunde inte låta bli att köpa det! Så himla fina färger. Nu behövs bara en dos brun-utan-sol så man får lite färg - så kommer det bli perfekt!

NYHETER FRÅN H&M

            

Ännu en nyhet från H&M är att de släpper en party-kollektion den 10 februari. H&M by night kommer att säljas i utvalda H&M butiker runt om i Sverige. Jag tycker spetsbyxorna ser riktigt snygga ut samt den blåa klänningen. Älskar kornblått, särskilt om man är blond och brun... så till sommaren så!

SPANAT PÅ REAN



Denna kappan har jag spanat in ett tag på H&M's rea. Endast 249 kr just nu! Ett riktigt kap får man säga.


JAG VANN!



Fick precis reda på att jag vann en tävling jag var med i för ett tag sedan på Sofis blogg. Uppgiften var att skicka in sitt bästa blogg inlägg om Elsa. Detta var mitt bidrag och med det vann jag mig ett signerat ex av Elsas Värld! Woho!

UNNA DIG EN SPAVISTELSE PÅ ALLA HJÄRTANS DAG?


Bild lånad från ysb.se


Fick höra av en vän att hon besökt Ystads Saltsjöbad i veckan och skämt bort sig själv och pojkvännen ordentligt. Fint rum, trerätters, spa-avdelning, frukostbuffé, massage, you name it. Blev väldigt sugen själv på att boka in en liten tripp till Ystad för att verkligen koppla av och ta en paus från vardagen. Massor som händer just nu med utbildning, framtidsplaner osv. Man ska ju inte glömma bort sig själv och att man får unna sig, särskilt i stressiga tider. Men hur ofta unnar man sig verkligen, egentligen?
Alla hjärtans dag är ju på ingång. Perfekt tillfälle att ta med sig pojkvännen och njuta ordentligt.

Brukar ni unna er själva massage, spa-vistelse m.m.?


FANTASTISKA SKOR



Bild lånad av columbine

Har inte kunnat släppa dessa skor sedan jag såg dem första gången. Så himla snyggt matchat med silverstrumpor också. Så detta får vara dagens insirationsbild. Längtar tills man kan gå i sådär öppna skor.


SWEET CUPCAKES


I helgen firade min kära mammas födelsedag och titta så fina cupcakes hon hade bakat! Det fanns choklad, bounty och hallonsmak att välja på och det står faktiskt några till i min kyl just nu och bara väntar på att bli uppätna. Smaskens!


TRÖJA MED KLÖS I


TRÖJA FRÅN ZARA


DAGENS





Byxor / Gina Tricot
Spetstop / Gina Tricot
Skärp / Okänt


NY DESIGN PÅ BLOGGEN!



Lite nytt utseende här på bloggen (därför det varit lite tyst här idag).  Nu kör vi på en mer stilren design med skor såklart. Hoppas ni gillar den!

MITT BÄSTA SKOKÖP



På Zara i Barcelona hittade jag dessa finingar som sedan dess hängt med på en hel del äventyr vill jag lova! Den perfekta partyskon som (enligt mig) aldrig blir omodern. Ett riktigt kap dessutom. Brukar finnas att få tag på genom Tradera om du skulle vara sugen på ett alldeles eget par.


GRÖNT ÄR SKÖNT

  
bilder från asos.com & columbine

Denna gröning har liksom etsats sig fast på min näthinna. Columbine har setts gå omkring med en på axeln under modeveckan och den finns kvar i lager på asos.com. Sugen på en färgklick i vardagen? Satsa på denna väska i vår!

LJUVLIG KLÄNNING FRÅN ASOS


Klänning från Asos.com

Perfekt vår-klänning i härlig ljus nyans. Fint bälte med pärldetaljer får man till också. Finns att hitta hos Asos.


EN FULLSPÄCKAD HELG


Här har det varit tyst ett tag nu och det beror helt enkelt på att min helg bestått av allt från barnpassning, frisörtid, firande av mamma, brunch och så igår utgång på Hipp här i Malmö. Idag har jag därför ägnat mest uppmärksamhet åt min soffa och inväntar just nu veckans avsnitt av Solsidan! Hoppas ni haft en mysig söndag! 


CONSCIOUS COLLECTION BY H&M


bilder lånade härifrån
Inte behöver vi vänta länge på att H&M ska släppa nya spännande kollektioner.. 14 april släpps Conscious Collection by H&M där alla plagg är gjorda av ekologisk bomull - ett återkommande koncept. Jag älskar alltihop! De virkade shortsen är nog de som jag fastnade mest för men det finns hur många godbitar som helst, har inte ens tagit med hälften i kollaget. Kollektionen kommer släppas i utvalda butiker och på nätet. Ge mig varenda litet plagg...


SILVERBYXOR BY ELIN KLING



Gick ut på stan med siktet inställt på en t-shirt men de sågs inte till någonstans och istället var det silverbyxorna som fångade min uppmärksamhet. Så fantastiskt fina, så de fick följa med hem! Får visa er en annan dag hur jag tänker matcha dem. De kommer bli så användbara i vår! Fick ni andra tag på det ni ville?


GODMORGON!



Tänkte snart ge mig ut på stan för att försöka haffa en skinnjacka och t-shirt från Elin Klings kollektion. Trycket kommer ju vara stenhårt så jag hoppas det finns något kvar till mig när jag anländer.. Först har jag en dejt med min bok "Sinnesmarknadsföring".

Ska ni försöka få tag i något från kollektionen?


DAGENS


Klänning / Monki
Kofta / MQ
Silverleggins / Weekday
Skor / Nelly
Halsband / Grekland


MODEVECKANS SNYGGASTE


Detta kunde ses på Whyreds visning. Vilka frisyrer! Jag älskar hur det både representerar stilrent och strikt samtidigt som det är lite slarvigt. Hur coolt som helst.

MERA FRÅN MODEVECKAN




Foto av Kristian Löveborg

Filippa K visade upp sitt vanliga jag på modeveckan i Stockholm. Klassiska plagg i naturella färger och jag gillar't! Gillar även den avslappnade, somriga "I don't care"- looken på håren som passar super ihop med styleingen. Kappan längst upp i mitten hade jag gärna haft på mig nästa höst, men nu längtar vi inte dit än så denna bilden får vi ta fram senare i år igen.


SHINEY SHOES


Älskar att spana runt på mina favoritbloggar efter bilder och inspiration. Extra kul blir det såklart en vecka som denna och då kan man hitta en sån här fin bild på ett par glittriga skor som jag bara älskar, hos Emma. Hur snygga var inte dessa pjuks?! Livar ju upp vilken tråkig dag som helst. Och väskan med för den delen. Nu ska jag nog gå och ta på mig mina glittriga tights för att liva upp den här dagen lite extra!

DAGENS INSPIRATION..

..får Olivia Palermo stå för. Hittade denna bilden i min inspirationsmapp och jag gillar verkligen denna stilen! Skinn på skinn och leopard till det- klockrent! Hade velat hitta en jacka i stil med denna. Snyggare än de vanliga modellerna, helt klart!


VOLANGER PÅ DINA SHORTS


På Topshops hemsida hittar man dessa Chloé inspirerade jeansshortsen. Något att satsa på i vår, helt klart! 


FUNDERAR PÅ EN NY FÄRG..


Funderar på att färga håret till helgen. Vill ha det sådär vårfräscht ni vet? Var inne hos Maria och såg att hon färgat sitt hår i en jättefin sand-aktig färg som jag definitivt ska ta med till frissan som inspirationsbild!


DAGENS TIPS


Dagens tips är denna underbara jacka från Modekungen. 899 kronor. Vill strosa runt i denna. Varje dag.


RSS 2.0